Blogg

Eventlokaler för bröllop och fest

Vilken är Sveriges äldsta festlokal?

Det är ju inte utan att man blir nyfiken på vilken som är Sveriges äldsta festlokal när man läser om Källaren Stralsund Anno 1502 i Gamla stan. Se vilka fler festlokaler med anor och rustik känsla finns det i vårt urval av 100-tals eventlokaler.

Läs mer

Sommarfest vid havet

Våren är här och sommaren står inför dörren!

Våren är här och sommaren står inför dörren! Har ni inte bokat vårens sommarfest, kickoff, studentfest eller firmafest än, är det hög tid att göra det nu! Tar ni studenten och vill bräda norrmännens russebuss kanske svaret är russebåt?

Läs mer

Planerar du bröllop eller fest i Skåne?

Fantastiska Skåne bjuder på historiska slott, lantliga idyller och Österlens vackra stränder vid havet. Låt festen bli ett oförglömligt minne i en unik miljö. Bröllopslokalen hittar du här!

Läs mer

Ett smultronställe i Malmö!

Vill man ha ett bröllop eller bara en trevlig fest i lantlig och anrik idyll, bara ett stenkast från de centrala delarna av Malmö, så är smultronstället Ulricedahlsgården med sitt ostörda läge och vackra trädgård något att lägga på minnet!

Läs mer

Tips inför att du ska söka festlokal!

Här kommer framför allt lite tidsbesparande tips på vad man bör ha i åtanke inför sökandet av den perfekta festlokalen. Vi har även 100-tals festvåningar, eventlokaler och festlokaler i vårt utbud.

Läs mer

Nyhetsbrev